015 - 257 32 12
bgg: 015 - 285 55 73

Burgemeester van Gentsingel - Schipluiden

Lokatie: Burgemeester van Gentsingel - Schipluiden

Praktische informatie
buitenschoolse opvang
Burgemeester van Gentsingel 1b
2636 BP Schipluiden
Tel: (015) 380 71 38

Leidinggevende: Suzanne Peerdeman
LRK nummer buitenschoolse opvang 171455629
GGD rapport

Klik hier voor onze groepen

Welkom op de locatie Burgemeester van Gentsingel (bso)

Suzanne Peerdeman is verantwoordelijk voor de zowel de dagopvanggroepen als de naschoolse opvang groepen op de locatie Burgemeester van Gentsingel. Bereikbaar via (015) 380 71 38 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De ligging van het gebouw is bijzonder, het bevindt zich naast een zorgcentrum, tegenover een nieuwbouwwijk en heeft uitzicht over het weiland waardoor deze locatie een landelijke uitstraling heeft en tegelijkertijd onderdeel is van de dorpsgemeenschap. Door de vorige bestemming (basisschool) heeft dit gebouw grote ruimten die we volop kunnen benutten. Lees meer over hoe wij werken op deze locatie in ons werkplan.

Op deze locatie zijn twee groepen naschoolse opvang gehuisvest: de Kikkerdril en de Schipkikkers. Ben je net vier jaar geworden dan start je bij de groep Kikkerdril, hier is alle ruimte om te wennen aan het ritme van school en de naschoolse opvang. Rondom de locatie en in de directe omgeving daarvan zijn volop speelmogelijkheden voor de kinderen. Met veel plezier bezoeken de kinderen regelmatig de kinderboerderij. Rond de 6e verjaardag maken de kinderen (afhankelijk van beschikbaarheid) een overstap naar de sport-bso op het terrein van LTC Keenenburg.

De GGD controleert, het meest recente inspectierapport is te vinden op de site van het Landelijk Register Kinderopvang.