015 - 257 32 12
bgg: 015 - 285 55 73

Pedagogisch beleid en werkplan buitenschoolse opvang Burgemeester van Gentsingel

In ons uitgebreide werkplan vertellen wij u over ons pedagogisch beleid en hoe wij werken op de buitenschoolse opvanglocatie Burgemeester van Gentsingel, Schipluiden. Een locatie waar per dag 40 kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar spelen, ontdekken, plezier maken, leren en ontspannen. 

Pedagogisch beleid en werkplan sport buitenschoolse opvang LTC Keenenburg

In ons uitgebreide werkplan vertellen wij u over ons pedagogisch beleid en hoe wij werken op de sport buitenschoolse opvanglocatie LTC Keenenburg, Schipluiden. Een locatie waar per dag 40 kinderen in de leeftijd van 6-13 jaar spelen, ontdekken, plezier maken, leren en ontspannen.

Pedagogisch beleid en werkplan buitenschoolse opvang het Lint

In ons uitgebreide werkplan vertellen wij u over ons pedagogisch beleid en hoe wij werken op de buitenschoolse opvanglocatie het Lint. Een locatie waar per dag 200 kinderen kunnen spelen, ontdekken, plezier maken, leren en ontspannen. 

Pedagogisch beleid en werkplan Oranje Nassauplein (Mariaschool)

In ons uitgebreide werkplan vertellen wij u over ons pedagogisch beleid en hoe wij werken op de buitenschoolse opvanglocatie Oranje Nassauplein. Een locatie waar per dag 100 kinderen spelen, ontdekken, plezier maken, leren en ontspannen.