Vacatures

Werken bij 't Kickertje - vacatures

Wil jij deel uitmaken van de leukste organisatie voor kinderopvang in Midden-Delfland? Dat komt goed uit! Wij zijn op zoek naar diverse, enthousiaste nieuwe collega's. Is niets jou te gek? Ben je op zoek naar steeds weer nieuwe uitdagingen? Wil jij blijven leren? En, kijk je er naar uit om er iedere dag weer een onvergetelijke ontwikkelreis voor de kinderen van te maken?

‘t Kickertje is dé partner in opvoeding, ontwikkeling en verzorging voor ouders en verzorgers, scholen, verenigingen en instanties die betrokken zijn bij kinderen. Wij bieden, kinderen en ouders, zichtbaar kwalitatief de beste kinderopvang, pedagogische ondersteuning en uitdagende activiteitenprogramma’s. Bij ons is ieder kind in beeld en wij laten hen spelenderwijs ontdekken én leren. De pedagogische cirkel inspireert en ondersteunt ons in de vertaling van onze pedagogische visie naar de praktijk van alledag.

Wij hebben de volgende plekjes vrij. Is dit niet helemaal wat jij zoekt? We gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar wat wél mogelijk is. Stuur een mail met jouw motivatie naar personeel@kickertje.nl of bel (015) 251 75 85. We kijken uit naar jouw bericht!

Pedagogisch medewerkers (dagopvang)

27 uur per week (met uitloop naar 35 uur per week) locatie Burgemeester van Gentsingel

Wij zijn per 1 september a.s. (of zo mogelijk eerder) op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor zowel de peutergroep als de 0-4 jaar groep op de toffe locatie Burgemeester van Gentsingel in Schipluiden. Samen met jouw collega's zorg je er voor dat de kinderen zich in een fijne en vertrouwde omgeving in het groen kunnen ontwikkelen. Jouw enthousiasme is niet te stuiten en behalve voor de kinderen, maak je er ook voor jezelf dagelijks een feestje van. Je bent behalve enthousiast ook flexibel en je hebt affiniteit met natuur, bewegen, muziek en/of creatieve activiteiten.

Jouw werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Het is niet uitgesloten dat er ook op de dinsdag en/of woensdag uitbreiding nodig is.

Meer informatie en solliciteren:

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur jouw motivatie en cv naar personeel@kickertje.nl.

Wil je meer weten? Bel dan naar Sandra van Seventer, locatiemanager via (015) 380 71 38 of Sandra van Mierlo, medewerkers personeelszaken via (015) 251 75 85.

Schipluiden is niet alleen prima bereikbaar op de fiets vanuit Delft, Den Hoorn, Maasland, Maassluis en omstreken, maar heeft ook een goede verbinding met het openbaar vervoer.

Pedagogisch medewerker (dagopvang)

Op dagopvang het Lint (Achterdijkshoorn in Den Hoorn) is wegens een toenemend aantal kinderen een vacature voor 3 dagen per week met een mogelijke groei tot 4 dagen. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw motiviatiebrief naar locatiemanager Bianca den Besten via bdenbesten@kickertje.nl.

Pedagogisch medewerkers invalpool (25,5 - 32 uur per week) zowel voor de dagopvang als voor onze buitenschoolse opvang

Voor onze locaties in Schipluiden, Den Hoorn en Delft zijn wij op zoek naar  medewerkers voor de invalpool. Het betreft zowel vervangingen vanwege zwangerschapsverlof als ook medewerkers voor onbepaalde tijd (25,5-32 uur).

In de periode van september t/m half november 2021 krijg je een contract voor 32 uur, je vervangt een van onze medewerkers uit de invalpool die met zwangerschapsverlof is. Je vindt het leuk om met alle leeftijdsgroepen te werken (0-13 jaar) en met open armen te worden ontvangen op onze verschillende locaties. Jouw werk is verdeeld over 4 werkdagen en je bent 5 dagen beschikbaar, het kan dus zijn dat je wisselende dagen werkt.  Na half november blijf je welkom bij 't Kickertje. In overleg kijken we samen hoeveel uur je bij ons kan en wil blijven werken. Bij een contract van 25,5 uur is je werk verdeeld over 3 dagen en ben je 4 dagen beschikbaar. Ben je minder beschikbaar, informeer dan naar de mogelijkheden. Wie weet kun jij ons overtuigen van jouw kwaliteiten?!

Wil je meer weten en de mogelijkheden bespreken?

Bel dan met één van de personeelsfunctionarissen Sandra van Mierlo of Marja van der Velden, telefoon: 015-2517585.

Meer informatie en solliciteren:

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur jouw motivatie en cv naar personeel@kickertje.nl.

Pedagogisch medewerkers buitenschoolse opvang

uren in overleg (minimaal 11,5 en maximaal 26 uur)

Per direct zijn wij zijn op zoek naar diverse energieke, enthousiaste en flexibele collega's met affiniteit voor natuur, sport, muziek en/of creatieve activiteiten voor  onze verschillende bso-locaties. Word je enthousiast van het werken met 4-12 jarigen, dan ben je van harte uitgenodigd met ons in gesprek te gaan. Ben je meer of minder uren beschikbaar? Probeer ons te overtuigen van jouw kwaliteiten door te reageren met een overtuigende motivatie.

Meer informatie en solliciteren:

Wil je meer weten? Bel dan met de afdeling personeelszaken (015) 257 32 12.

Staat jouw favoriete vacature er niet bij?

We gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar wat wél mogelijk is. Ben je bijvoorbeeld een vaste (mid)dag per week beschikbaar voor langere tijd, ook dan horen wij graag van jou. Stuur een mail met jouw motivatie naar personeel@kickertje.nl of bel (015) 251 75 85. We kijken uit naar jouw bericht!

Onderstaande informatie geldt voor al onze vacatures. Wie weet tot gauw bij de leukste opvang voor kinderopvang van Den Hoorn en omstreken.

Hoe ziet jouw dag op ’t Kickertje er uit?

Samen met je collega(‘s) zorg jij er voor dat de kinderen een fijne dag hebben in de dag- of buitenschoolse opvang. Als pedagogisch medewerker bied je een aantrekkelijk activiteitenaanbod aan. Bij het opstellen van het activiteitenprogramma houd je rekening met de verschillende leeftijden, interesses en talenten van de kinderen. Naast jouw eigen inbreng, maak je hierbij gebruik van de ideeën van je collega’s, de kinderen en onze activitheek Doenkids!

Aan het einde van de dag wil je natuurlijk ook de ouders laten zien hoe leuk de kinderen het hebben gehad. Daarom maak je geregeld foto’s, deel je deze via ons ouderportaal en heb je een persoonlijk contactmoment met de ouders bij het ophalen van hun kind(eren). Ouders weten dat hun kind in goede handen is en voelen zich goed geïnformeerd.

Wat biedt ’t Kickertje jou?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving waarbinnen je veel ruimte en mogelijkheden krijgt om je eigen kwaliteiten in te zetten. Initiatief, creativiteit, sportiviteit en inzet worden zeer gewaardeerd;
 • Een lerende organisatie, met veel mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering;
 • Een team met enthousiaste collega’s en een prettige, open werksfeer;
 • Pedagogische ondersteuning op de werkvloer door eigen deskundigen;
 • Een dienstverband met uren in overleg. Naast groepsuren maak je o.a. extra uren t.b.v. deskundigheidsbevordering;
 • Een salaris van minimaal € 2.139,- en maximaal € 2.913,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Leuke personeelsactiviteiten;
 • Een (warme) maaltijd aansluitend aan je werkdag bij een training of een overleg.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO kinderopvang.

Wat kun jij ’t Kickertje bieden?

 • Je bent een energieke medewerker met pedagogisch inzicht en hebt affiniteit met sport, spel en bewegen in de breedste zin van het woord;
 • Je hebt kennis van pedagogiek en met name de ontwikkelingsfases van kinderen;
 • Je bent goed in het organiseren van activiteiten en beschikt over improvisatietalent;
 • Je bent proactief en durft initiatief te nemen;
 • Je bent zeer flexibel. Je weet snel in te spelen op wisselende situaties;
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en hecht waarde aan een goede samenwerking en collegialiteit;
 • Je wil jezelf voortdurend blijven ontwikkelen;
 • Je denkt mee over hoe we de kwaliteit van onze kinderopvang nog beter en fijner kunnen maken voor medewerkers en kinderen;
 • Je bent in het bezit van een in de CAO kinderopvang vastgelegde beroepskwalificatie, in het bezit van taalniveau 3F en bij voorkeur aangevuld met VVE-certificaat.

Bij ’t Kickertje zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom te solliciteren. Stuur jouw motivatiebrief met cv naar personeel@kickertje.nl.  Je reactie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk.

Meer informatie over onze locaties en groepen vind je op onze website: www.kickertje.nl of kijk op onze facebookpagina.

Stage lopen bij 't Kickertje

't Kickertje is een lerende organisatie en dat betekent ook dat er ruimte en aandacht is voor studenten die zich willen ontwikkelen op het gebied van pedagogisch werken in de kinderopvang.

De opleidingen die wij een stageplek bieden zijn:

 • PW3: Pedagogisch Werk niveau 3
 • GPM4: Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4
 • S&B 3: Sport en Bewegen niveau 3

Wij hebben op korte termijn nog ruimte voor meerdere BBL'ers die de opleiding GPM4 of PW3 willen volgen. Neem contact op met onze afdeling personeelszaken voor de mogelijkheden; personeel@kickertje.nl of bel (015) 251 75 85.

Wij hebben op dit moment geen ruimte voor snuffelstages en/of maatschappelijke stages. Maar iedereen is uiteraard welkom om eens een kijkje te komen nemen op een van onze kindercentra door middel van een rondleiding door onze praktijkopleiders Sandra of Bonny.

Voor meer informatie over stages en alles wat hiermee te maken heeft, neem gerust contact op met Bonny Haanappel (bhaanappel@kickertje.nl) of Sandra Kockelkoren (skockelkoren@kickertje.nl).

Kickertje_vacatures_algemeen32
13kikkerhart
Scroll naar top