Beslisboom blijvend actueel bij klachten (decision tree also in English available)

Op 7 juli 2022 is weer een nieuwe beslisboom gepubliceerd. Het ministerie van SZW publiceert regelmatig een update van het corona (covid 19) protocol kinderopvang. De aanpassingen komen tot stand gekomen na intensief overleg tussen SZW, VWS en het RIVM. ‘t Kickertje volgt deze adviezen op en neemt deze wijzigingen ook op in de locatie specifieke protocollen. Het protocol wordt steeds bijgewerkt.

Thuisblijven of naar de kinderopvang/school?

Het ministerie van SZW publiceert regelmatig een update van het corona (covid 19) protocol kinderopvang. De aanpassingen komen tot stand gekomen na intensief overleg tussen SZW, VWS en het RIVM. ‘t Kickertje volgt deze adviezen op en neemt deze wijzigingen ook op in de locatie specifieke protocollen. Het protocol wordt steeds bijgewerkt.

De beslisboom is te vinden op de website van Boink, de belangenvereniging van ouders in de kinderopvang. De link naar de beslisboom is altijd actueel!

Blijvend aandacht voor 1,5 meter afstand

’t Kickertje vindt het belang dat er blijvend afstand gehouden wordt tussen ouders en medewerkers, ouders onderling en ook medewerkers onderling. Binnen onze locaties draagt u een mondkapje. Onze medewerkers dragen geen mondkapjes. Zij doen meerdere keren per week een zelftest.

Wij vertrouwen er op dat iedereen zich aan de dringende adviezen en voorzorgmaatregelen houdt. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Scroll naar boven