Locatie Delftse Tennisbond

Welkom op de locatie Delftse Tennisbond

De buitenschoolse opvang is gevestigd op de locatie van de Delftse Tennisbond (DTB). Deze tennisvereniging ligt tegen het Hof van Delftpark en grenst aan de dorpskern van Den Hoorn. Het hoofdkantoor van Kindercentrum ’t Kickertje (Warmoesland) is op drie minuten loopafstand van deze BSO.

De locatie ligt in een groene omgeving met volop binnen- en buitenspeelmogelijkheden. Er kan gebruik gemaakt worden van de tennisbanen, in de zomerperiode varen we of suppen we door de aangrenzende sloot. In de nabije omgeving is het park, een basketbal- en voetbalveld en de skatebaan.

De groep

Dagelijks kunnen 24 kinderen gebruik maken van deze toffe locatie. Een enthousiast team van medewerkers begeleidt de kinderen bij de activiteiten. Met elkaar zorgen wij voor een uitdagende, maar veilige en vertrouwde omgeving voor de aanwezige kinderen. Van de kinderen op deze locatie wordt volledige zelfstandigheid verwacht, zoals het zelf fietsen naar de locatie en bijvoorbeeld naar een sportclub. Lees meer over hoe wij werken op deze locatie in ons pedagogisch werkplan.

sharks
kickertje-sport-bso-dtb-delft
 • Delftse Tennisbond (DTB)

  Kickertje sport-bso DTB
  Van Rossemweg 3
  2614 WT Delft
  (06)  83 39 81 32 (na 14:30 bereikbaar) Afmelden kan via het ouderportaal of de Kickertje app

  Routebeschrijving

 • Buitenschoolse opvang 9-12 jaar

   
 • (vervangend) Locatiemanager: Monique Groenewegen

 • LRK BSO 270648963

13kikkerhart
Scroll naar boven