Locatie LTC Keenenburg

Welkom op de locatie van onze sport-bso ‘t Kickertje

Jeffrey Alleman  is verantwoordelijk voor de 2 buitenschoolse opvanggroepen die gehuisvest zijn op het terrein van LTC Keenenburg. Bereikbaar via (06) 104 109 21 of b.g.g. (015) 257 32 12 en jalleman@kickertje.nl.

Ben je 6 jaar of ouder dan ben je welkom op de sport-bso van ’t Kickertje aan de Tiendweg. Op deze locatie is er volop de ruimte voor buiten spelen; sporten, hutten bouwen, of wat je maar kunt bedenken. Speel je liever binnen, ook dan kom je op deze locatie tot je recht. In de prachtig, nieuwe sportkantine van LTC Keenenburg is er ruimte voor creatieve activiteiten, spelletjes of een boekje lezen. Lees meer over hoe wij werken op deze locatie in ons pedagogisch werkplan.

De groepen

Op maandag, dinsdag en donderdag verwelkomen wij maximaal 40 kinderen in onze groepen de Sprotjes en de Polderkikkers. Een enthousiast team van medewerkers begeleidt de kinderen bij de activiteiten. Met elkaar zorgen wij voor een veilige en vertrouwde omgeving voor alle kinderen. De GGD controleert, op de site van het Landelijk Register Kinderopvang is het meest recente inspectierapport te vinden.

LTC Keenenburg
 • Sport-bso 't Kickertje

  Tiendweg 2
  2636 HH Schipluiden
  Tel: (06) 104 109 21 (na 14:30)

  Routebeschrijving

 • Buitenschoolse opvang 4-13 jaar

   
 • Locatiemanager: Jeffrey Alleman

 • LRK BSO 494909675

13kikkerhart
Scroll naar boven