Locatie Burgemeester van Gentsingel

Welkom op de locatie Burgemeester van Gentsingel

Mary Rütter- Paauwe is verantwoordelijk voor zowel de dagopvanggroepen als de naschoolse opvanggroepen op de locatie Burgemeester van Gentsingel. Bereikbaar via (015) 380 71 38 of mrutter@kickertje.nl.

De ligging van het gebouw is bijzonder, het bevindt zich naast een zorgcentrum, tegenover een nieuwbouwwijk en heeft uitzicht over het weiland waardoor deze locatie een landelijke uitstraling heeft en tegelijkertijd onderdeel is van de dorpsgemeenschap. Door de vorige bestemming (basisschool) heeft dit gebouw grote, lichte ruimten die we volop kunnen benutten. Op deze locatie zijn drie groepen gehuisvest: de Inktvisjes (0-4 jaar), de Zeepaardjes (0-2 jaar) en de Boomkikkers (2-4 jaar). Bij de Inktvisjes en de Boomkikkers kunnen per dag maximaal 16 kinderen worden opgevangen en bij de Zeepaardjes 14 kinderen. De lokalen zijn heerlijk ruim. In het gebouw zijn ook twee groepen naschoolse opvang gehuisvest. Kinderen die net naar school gaan stromen dan ook door vanuit de dagopvang naar de jongste groep bso (Kikkerdril) op deze locatie. Doorstromen gebeurt niet automatisch, hiervoor moet opnieuw worden ingeschreven.

Rondom de locatie en in de directe omgeving daarvan zijn volop speelmogelijkheden voor de kinderen. Met veel plezier bezoeken de kinderen regelmatig de kinderboerderij. In 2017 is een fantastische natuurspeeltuin gerealiseerd waar volop ruimte is om te ontdekken, te spelen en te genieten. In 2019 zijn de lokalen volledig nieuw ingericht.

Peuterwerkplaats

De peuters van 2 jaar en ouder bieden wij in de ochtend een aangepast programma. Zij zijn toe aan meer uitdaging en een andere omgeving. Kinderen van de groepen Boomkikkers en Inktvisjes (vanaf ca. 2,5 jaar) sluiten in de ochtend aan voor een activiteit bij de Peuterwerkplaats. De GGD controleert, het meest recente inspectierapport is te vinden op de site van het Landelijk Register Kinderopvang. Het is ook mogelijk om in te schrijven voor de Peuterwerkplaats (3 of 4 uur opvang). Lees meer over onze Peuterwerkplaats. 't Kickertje biedt (vroeg en )voorschoolse educatie (VVE/VE). Heeft u een doorverwijzing ontvangen van Jeugdgezondheidszorg, neem dan contact op met de afdeling Planning via info@kickertje.nl of bel (015) 251 75 80.

Lees meer over hoe wij werken op deze locatie in ons uitgebreide werkplan. We nemen je graag mee op een virtuele rondleiding op de locatie. Liever "live" kijken, neem dan contact op met de afdeling Planning via (015) 257 32 12 of stuur een mail naar info@kickertje.nl.

 

De groepen

Dagelijks is er ruimte voor 62 kinderen verdeeld over vier groepen; Bij de Boomkikkers en de Peuterwerkplaats is er dagelijks ruimte voor 16 kinderen per dag (Boomkikkers) ochtend (Peuterwerkplaats). In de verticale groep de Inktvisjes (0-4 jaar) is er dagelijks ruimte voor 16 kinderen. In de babygroep de Zeepaardjes (0-2 jaar) zijn maximaal 14 kinderen per dag welkom. Wij streven naar een evenredige leeftijdsopbouw binnen de groepen.

Burgemeester van Gentsingel kdv
 • Burgemeester van Gentsingel

  Burgemeester van Gentsingel 1b
  2636 BP Schipluiden
  Tel: (015) 380 71 38

  Routebeschrijving

 • Kinderdagverblijf 0-4 jaar

   
 • Ook buitenschoolse opvang mogelijk

   
 • Locatiemanager: Mary Rütter- Paauwe

 • LRK KDV 117930635

13kikkerhart
Scroll naar boven