Locatie Oranje Nassauplein

Welkom op de locatie Oranje Nassauplein

Kirsten Fröhlich is verantwoordelijk voor de 5 buitenschoolse opvanggroepen op de locatie Oranje Nassauplein (Mariaschool). Bereikbaar via (015) 285 55 73 of na 14.30 uur via (06) 45 46 75 45. Voor inhoudelijke vragen over uw kind is Kirsten bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.

De buitenschoolse opvang van de locatie Oranje Nassauplein is gevestigd in de Mariaschool, waar wij 4 lokalen delen met de school. Ieder lokaal is volgens thema ingericht, zo is er een toneellokaal, een technieklokaal, een knutsellokaal en een speellokaal. De aula is ingericht met een kookgelegenheid en wordt gebruikt voor het ondernemen van diverse activiteiten. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag verwelkomt een enthousiaste groep medewerkers maximaal 100 kinderen. Zij bieden activiteiten aan en begeleiden de kinderen daarbij. Lees meer over hoe wij werken op deze locatie in ons pedagogisch werkplan. Op woensdag is de opvang op de locatie Achterdijkshoorn.

De groepen

Dagelijks (met uitzondering van de woensdag) kunnen er 100 kinderen komen spelen in 5 groepen: de Plonsjes, Orka’s, Walrussen, Froggies en Baluga’s. Een enthousiast team van medewerkers begeleidt de kinderen bij de activiteiten. Met elkaar zorgen wij voor een veilige en vertrouwde omgeving voor alle kinderen.  De GGD controleert, op de site van het Landelijk Register Kinderopvang is het meest recente inspectierapport te vinden.

Oranje Nassauplein
 • Oranje Nassauplein

  Oranje Nassauplein 27
  2635 HX Den Hoorn
  Tel: (06) 45 46 75 45 (na 14:30 bereikbaar) Afmelden kan via het ouderportaal of de Kickertje app

  Routebeschrijving

 • Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

   
 • Locatiemanager: Kirsten Fröhlich

 • LRK BSO 232382621

13kikkerhart
Scroll naar top