Locatie Warmoesland

Welkom op de dagopvang locatie Warmoesland

Anne-Roos Heijink is verantwoordelijk voor de dagopvanggroepen op de locatie Warmoesland. Bereikbaar via (015) 285 55 73 of ereijpert@kickertje.nl

Voor inhoudelijke vragen over uw kind(eren) kunt u mij bereiken op de locatie op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Sinds 1 augustus 2014 zijn wij gehuisvest op de nieuwbouwlocatie Warmoesland. Een prachtige, ruime accommodatie met ruimte voor zes groepen dagopvang.

De keuken is centraal gelegen en een plek waar we met de kinderen kookactiviteiten ondernemen. In het ontwerp is rekening gehouden met een verlaagd werkblad, speciaal voor de kinderen. Eveneens centraal gelegen is het atelier waar de kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen elke dag buiten spelen, weer of geen weer en in een natuurlijke omgeving. Op het Warmoesland is een fantastische natuurtuin ingericht waar de kinderen samen ontdekken, onderzoeken en spelen. We mogen met onze voeten in de modder en handen in de aarde, ook met of na slecht weer gaan wij naar buiten.

Voor alle kinderen zijn regenlaarzen aanwezig op de locatie. Het speelplein is rondom de gehele locatie. Op het buitenterrein is ook ruimte voor onze buitenslaaphuisjes, de Lutje Potjes. Veel kinderen vinden het heerlijk om in de buitenlucht te slapen. U geeft bij de plaatsing zelf aan of uw kind mag buiten slapen.

Bij plaatsing ontvangt het kind een "heen-en-weer"zak. De dag dat uw kind naar de opvang komt neemt u deze mee naar de opvang. In de tas stopt u reservekleding, eventueel een speen of knuffel of andere dingen die van belang zijn. Bij het naar huis gaan neemt u de zak weer mee en checkt u of de kleding vervangen dient te worden voor de volgende keer.

Leeftijdsgerichte activiteiten

Op het Warmoesland bieden wij leeftijdsgerichte activiteiten in de eigen stamgroep. Dit kan inhouden dat wij een activiteit bieden waar alle kinderen aan deelnemen, maar wel op eigen leeftijdsniveau of dat er aparte activiteiten worden ondernomen met de verschillende leeftijdsgroepen binnen de groep.

Wij willen aansluiten of de behoefte van het kind. Zowel creatieve, cognitieve als motorieke activiteiten komen volop aan bod. De GGD controleert. Het meest recente inspectierapport vindt u op de site van het Landelijk Register Kinderopvang.

Lees meer over hoe wij werken in ons uitgebreide pedagogisch werkplan.

U bent van harte welkom voor een rondleiding op deze locatie.

Bel voor een afspraak met de afdeling planning via (015) 251 75 81 of (015) 251 75 80.

De groepen

De groepen van deze locatie: Kwakertjes (babygroep), Maanvisjes (babygroep), Guppies (2+ groep), Waterkippen (dreumes/peutergroep 1-4), Duckies (verticale groep 1-4) en Bevertjes (verticale groep 1-4) zijn bereikbaar via (015) 285 55 76.

Warmoesland-Groei
 • Warmoesland

  Warmoesland 57
  2635 LB Den Hoorn
  Tel: (015) 285 55 73

  Routebeschrijving

 • Kinderdagverblijf 0-4 jaar

   
 • (vervangend) Locatiemanager: Anne-Roos Heijink

 • LRK KDV 563828973

13kikkerhart
Scroll naar boven