Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang Den Hoorn, Schipluiden en Delft

Kindercentrum ’t Kickertje is partner in de opvoeding, ontwikkeling en verzorging van kinderen. Wij werken samen met ouders, verzorgers, scholen, verenigingen en instanties die betrokken zijn bij kinderen. Wij bieden een veilige basis van waaruit een kind op ontdekkingstocht kan gaan; zich ontwikkelt door te ervaren en spelenderwijs te leren. Samen plezier maken staat voorop! Wij zorgen voor een liefdevolle, stabiele en stimulerende omgeving, met respect voor elkaar en de natuur. Wij geven kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte om te groeien en grenzen te verleggen. Samen met enthousiaste, vakbekwame pedagogisch medewerkers maken kinderen bij ’t Kickertje een onvergetelijke ontwikkelingsreis.

Vanaf het moment dat je kind naar school gaat, verandert er heel veel. Niets is fijner dan dat zij na schooltijd een gezellige plek hebben waar zij na een drukke schooldag neer kunnen ploffen. Vriendjes en vriendinnetjes worden steeds belangrijker. Samen met hen beleef je de leukste avonturen in onze buitenschoolse opvang. Het programma zit vol met activiteiten. Activiteiten waarin de kinderen zelf een belangrijke stem hebben. Met elkaar ontdekken wij steeds nieuwe dingen. Kinderen die blij naar huis gaan, dat is de mooiste beloning van ons dagelijkse werk!

’t Kickertje biedt meerdere mogelijkheden voor de opvang na schooltijd. Je kunt kiezen voor alleen de opvang tijdens de schoolweken, of een 48-weken contract als je genoeg hebt aan de vier vaste sluitingsweken die jaarlijks worden vastgesteld. Het meest flexibel ben je met het 52 weken contract. Om de keuze makkelijker te maken is het altijd goed een berekening te maken van de daadwerkelijke opvangkosten, maar lees vooral ook de “Informatie en tarieven 2023” door. Het helpt je in het maken van de beste keuze qua opvangpakket.

Bekijk hier onze buitenschoolse opvang locaties.

13kikkerhart
Scroll naar boven