Locatie het Lint

Welkom op de locatie het Lint

Nancy Groeneveld en Kirsten Fröhlich zijn verantwoordelijk voor de 10 buitenschoolse opvanggroepen op de locatie Achterdijkshoorn (het Lint). Bereikbaar via (015) 251 75 87 of kfrohlich@kickertje.nl en ngroeneveld@kickertje.nl Voor inhoudelijke vragen over uw kind zijn wij dagelijks op de locatie tijdens bso-tijd.

De buitenschoolse opvang van de locatie het Lint is gevestigd in een multifunctioneel gebouw waarin tevens 3 basisscholen, een peuteropvang en de dagopvang van ‘t Kickertje gehuisvest zijn. Het gebouw ligt in een nieuwbouwwijk in Den Hoorn. Het bijzondere aan deze locatie is dat er volop gebruik kan worden gemaakt van de mogelijkheden die dit gebouw biedt. Zo spelen wij dagelijks in de sporthal, maken gebruik van alle speelterreinen rond de accommodatie en maken ook gebruik van het technieklokaal. Lees meer over hoe wij werken op deze locatie in ons pedagogisch werkplan.

De groepen

Dagelijks kunnen er 220 kinderen komen spelen in 10 groepen. Een enthousiast team van medewerkers begeleidt de kinderen bij de activiteiten. Met elkaar zorgen wij voor een veilige en vertrouwde omgeving voor alle kinderen.

Het Lint dagopvang
 • Achterdijkshoorn

  Achterdijkshoorn 11
  2635 MK Den Hoorn
  Tel: (015) 2573212

  Routebeschrijving

 • Buitenschoolse opvang 4-13 jaar

   
 • Ook dagopvang mogelijk

   
 • Locatiemanagers: Nancy Groeneveld (6-13 jaar) en Kirsten Fröhlich (4-6 jaar)

 • LRK BSO 369074786

13kikkerhart
Scroll naar boven