Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Den Hoorn en Schipluiden

Kindercentrum ’t Kickertje is partner in de opvoeding, ontwikkeling en verzorging van kinderen. Wij werken samen met ouders, verzorgers, scholen, verenigingen en instanties die betrokken zijn bij kinderen. Wij bieden een veilige basis van waaruit een kind op ontdekkingstocht kan gaan; zich ontwikkelt door te ervaren en spelenderwijs te leren. Samen plezier maken staat voorop! Wij zorgen voor een liefdevolle, stabiele en stimulerende omgeving, met respect voor elkaar en de natuur. Wij geven kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte om te groeien en grenzen te verleggen. Samen met enthousiaste, vakbekwame pedagogisch medewerkers maken kinderen bij ’t Kickertje een onvergetelijke ontwikkelingsreis.

Wanneer je je kind voor het eerst bij een kinderdagverblijf brengt geef je een hele verantwoordelijkheid uit handen. Alle vaders en moeders vinden het erg spannend om hun kind te brengen. Je wilt precies weten wat je kunt verwachten, hoe het is op het verblijf en wie er voor jouw kind gaan zorgen. We vinden het dan ook belangrijk dat je je goed oriënteert op de mogelijkheden.

Meer informatie over de verschillende opvangsoorten (hele dagopvang, halve dagopvang, Peuterwerkplaats en Peuter-kleutergroep) vind je bij de individuele locaties.

13kikkerhart
Scroll naar boven