015 - 257 32 12
bgg: 015 - 285 55 73

Burgemeester van Gentsingel - Schipluiden

Lokatie: Burgemeester van Gentsingel - Schipluiden

Praktische informatie
Dagopvang
Burgemeester van Gentsingel 1b
2636 BP Schipluiden
Tel: (015) 380 71 38

Leidinggevende: Suzanne Peerdeman
LRK nummer dagopvang 117930635
GGD rapport 

Klik hier voor onze groepen

Welkom op de locatie Burgemeester van Gentsingel

Suzanne Peerdeman is verantwoordelijk voor zowel de dagopvanggroepen als de naschoolse opvanggroepen op de locatie Burgemeester van Gentsingel. Bereikbaar via (015) 380 71 38 of speerdemanDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De ligging van het gebouw is bijzonder, het bevindt zich, naast een zorgcentrum, tegenover een nieuwbouwwijk en heeft uitzicht over het weiland waardoor deze locatie een landelijke uitstraling heeft en tegelijkertijd onderdeel is van de dorpsgemeenschap. Door de vorige bestemming (basisschool) heeft dit gebouw grote, lichte ruimten die we volop kunnen benutten. Op deze locatie zijn twee groepen gehuisvest: de Inktvisjes en de Zeepaardjes. Per groep kunnen per dag maximaal 16 kinderen worden opgevangen in de ruime lokalen. In het gebouw zijn ook twee groepen naschoolse opvang gehuisvest. Kinderen die net naar school gaan stromen dan ook door vanuit de dagopvang naar de jongste groep bso (Kikkerdril) op deze locatie. Doorstromen gebeurt niet automatisch, hiervoor moet opnieuw worden ingeschreven.

Rondom de locatie en in de directe omgeving daarvan zijn volop speelmogelijkheden voor de kinderen. Met veel plezier bezoeken de kinderen regelmatig de kindboerderij. In 2017 is een fantastische natuurspeeltuin gerealiseerd waar volop ruimte is om te ontdekken, te spelen en te genieten. In 2019 zijn de lokalen volledig nieuw ingericht.

De groepen

Dagelijks kunnen er 32 kinderen komen spelen in 2 verticale groepen. Verticaal betekent dat kinderen van 0 tot 4 jaar gezamenlijk worden opgevangen. Wij streven naar een evenredige leeftijdsopbouw.

Peuterwerkplaats

De peuters van 2 jaar en ouder bieden wij in de ochtend een aangepast programma. Zij doen dit buiten hun eigen groep. Zij zijn toe aan meer uitdaging en een andere omgeving. De GGD controleert, het meest recente inspectierapport is te vinden op de site van het Landelijk Register Kinderopvang. Het is ook mogelijk om in te schrijven voor de Peuterwerkplaats (3 of 4 uur opvang). Lees meer over onze Peuterwerkplaats. 't Kickertje biedt vroeg en voorschoolse educatie. Heeft u een doorverwijzing ontvangen van Jeugdgezondheidszorg, neem dan contact op met de afdeling Planning via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (015) 251 75 80.

Lees meer over hoe wij werken op deze locatie in ons uitgebreide werkplan.