Kickertje sport-bso Delftse Tennisbond van start

’t Kickertje is en blijft volop in ontwikkeling. Tijdens de coronaperiode heeft ’t Kickertje niet stil gezeten. Met de Delftse Tennisbond aan de van Rossemweg in Delft zijn afspraken gemaakt voor een buitenschoolse opvang (bso)-locatie voor de oudste bso-kinderen. En met succes. De 1e locatie van ’t Kickertje in Delft! Op 8 juni is de 10+ groep van start gegaan op deze toffe locatie.

Kinderen in deze leeftijdsgroep nemen een bijzondere plek in op de naschoolse opvang. Zij gaan zich los maken van de jongere kinderen. De kinderen willen zelf meedenken en beslissen, ze houden van spanning en willen er graag bij horen en contact met leeftijdsgenoten is erg belangrijk. Minder druk uit de omgeving (gewoon kunnen chillen) en behoefte aan privacy zijn ook belangrijk. Op deze sportlocatie is dit volop mogelijk. De locatie biedt sport- en spelmogelijkheden, er kan getennist worden, de kinderen genieten op het water rondom de locatie. De kinderen worden begeleid door een fantastisch team van pedagogisch medewerkers.

Geïnteresseerd in een plekje op deze locatie. Op woensdag zijn er nog plekken vrij. Op woensdag zijn kinderen vanaf 9 jaar welkom. En, heel mooi om te weten; de woensdag is een voordelige opvangdag. Meer weten hoe wij werken op deze locatie? Bekijk ons pedagogisch werkplan.

Scroll naar boven