Vacatures

Pedagogisch medewerkers invalpool KDV / BSO

  • 20-25,5 uur per week

  • 3 dagen per week (bij een contract van 25,5 uur per week)

  • Schipluiden, Den Hoorn en Delft

  • Sandra van Mierlo of Marjolein van der Valk / 015 - 251 75 85

Over 't Kickertje

‘t Kickertje is dé partner in opvoeding, ontwikkeling en verzorging voor ouders en verzorgers, scholen, verenigingen en instanties die betrokken zijn bij kinderen. Wij bieden, kinderen en ouders, zichtbaar kwalitatief de beste kinderopvang, pedagogische ondersteuning en uitdagende activiteitenprogramma’s. Bij ons is ieder kind in beeld en wij laten hen spelenderwijs ontdekken én leren. De pedagogische cirkel inspireert en ondersteunt ons in de vertaling van onze pedagogische visie naar de praktijk van alledag.

Wij zoeken

Voor onze locaties in Schipluiden, Den Hoorn en Delft zijn wij op zoek naar medewerkers voor de invalpool (20-20,5 uur).

Je vindt het leuk om met alle leeftijdsgroepen te werken (0-13 jaar) en met open armen te worden ontvangen op onze verschillende locaties. Jouw werkdagen zijn in overleg.

Wil je meer weten en de mogelijkheden bespreken?

Bel dan met één van de personeelsfunctionarissen Sandra van Mierlo of Marjolein van der Valk, telefoon: 015-2517585.

Meer informatie en solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur jouw motivatie en cv naar personeel@kickertje.nl.

Is dit niet helemaal wat jij zoekt? We gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar wat wél mogelijk is. Stuur een mail met jouw motivatie naar personeel@kickertje.nl of bel (015) 251 75 85. We kijken uit naar jouw bericht!

13kikkerhart
Scroll naar boven