Locatie Burgemeester van Gentsingel

Welkom op de locatie Burgemeester van Gentsingel

Miriam Roeleven (tot 1 juni 2022 vervangend locatiemanager) is verantwoordelijk voor de zowel de dagopvanggroepen als de naschoolse opvang groepen op de locatie Burgemeester van Gentsingel. Bereikbaar via (015) 380 71 38 of mroeleven@kickertje.nl.

De ligging van het gebouw is bijzonder, het bevindt zich naast een zorgcentrum, tegenover een nieuwbouwwijk en heeft uitzicht over het weiland waardoor deze locatie een landelijke uitstraling heeft en tegelijkertijd onderdeel is van de dorpsgemeenschap. Door de vorige bestemming (basisschool) heeft dit gebouw grote ruimten die we volop kunnen benutten. Lees meer over hoe wij werken op deze locatie in ons werkplan.

Op deze locatie zijn twee groepen naschoolse opvang gehuisvest: de Kikkerdril en de Schipkikkers. Ben je net vier jaar geworden dan start je bij de groep Kikkerdril, hier is alle ruimte om te wennen aan het ritme van school en de naschoolse opvang. Rondom de locatie en in de directe omgeving daarvan zijn volop speelmogelijkheden voor de kinderen. Met veel plezier bezoeken de kinderen regelmatig de kinderboerderij. Rond de 6e verjaardag maken de kinderen (afhankelijk van beschikbaarheid) een overstap naar de sport-bso op het terrein van LTC Keenenburg.

De GGD controleert, het meest recente inspectierapport is te vinden op de site van het Landelijk Register Kinderopvang.

De groepen

BSO Burg. van Gentsingel
 • Burgemeester van Gentsingel

  Burgemeester van Gentsingel 1b
  2636 BP Schipluiden
  Tel: (015) 380 71 38

  Routebeschrijving

 • Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

   
 • Ook dagopvang mogelijk

   
 • (vervangend) Locatiemanager: Miriam Roeleven

 • LRK BSO 171455629

13kikkerhart
Scroll naar top