Vacatures

Creatieve en enthousiaste activiteiten-duizendpoot

 • 24-26 uur per week

 • 3-5 (mid)dagen

 • Den Hoorn, Schipluiden, Delft

 • Sandra van Mierlo of Marjolein van der Valk, stafmedewerker personeel / (015-251 75 85)

Groei jij met ons mee?

Avontuurlijke en enthousiaste activiteiten duizendpoot gezocht!

Combinatiefunctie pedagogisch medewerker bso en beleidsmedewerker activiteiten

gemiddeld 24- 36 uur per week (3- 5 dagen)

Kindercentrum ’t Kickertje is het allerleukste kindercentrum van Midden-Delfland. Plezier hebben, betrokkenheid op elkaar en blijvend ontwikkelen vinden wij voor zowel kinderen als medewerkers een voorwaarde. ’t Kickertje biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. De kindercentra voor dag- en buitenschoolse opvang zijn gevestigd op verschillende locaties in Den Hoorn, Delft en Schipluiden.

Wij hebben vanaf 1 januari 2023 een plekje vrij voor een  beleidsmedewerker activiteiten in combinatie met de functie van pedagogisch medewerker BSO. Wij zijn op zoek naar iemand die boordevol ideeën zit om de vakanties van de bso-kinderen onvergetelijk te maken (en dus ook die van onze medewerkers). Voor jou is niets te gek.  Als pedagogisch medewerker help je mee aan het brengen van rust in een fijne en vertrouwde omgeving voor kinderen. Je bent niet alleen enthousiast en flexibel, maar hebt ook affiniteit met natuur, sport, muziek en/of creatieve activiteiten.

Hoe ziet jouw dag op ’t Kickertje er uit?

Geen dag is hetzelfde. Samen met je collega draag je actief bij aan de voorbereiding en uitvoering van het activiteitenbeleid om zo de kinderen een onvergetelijke ontwikkelingsreis te bieden. Je stelt o.a. vakantieprogramma’s op voor alle locaties, coördineert uitjes, zorgt voor de promotie en materiaal voor de aankleding. Op alle dagopvanglocaties bieden wij de kinderen peutersport. Jij draagt bij aan de coördinatie en aansturing om dit in goede banen te leiden. Als Kickertje doen wij graag mee aan lokale activiteiten (maatschappelijke activiteiten). Denk hierbij aan organisatie en aanwezigheid van kinderactiviteiten in of rondom de dorpen, zoals de kerstmarkt, de Midden-Delflanddag en samenwerkingen met zorgcentra Akkerleven en de Kickerthoek. Kindercentrum ’t Kickertje werkt met activittheek Doenkids; jij zorgt (of wellicht ben je al zo ver) dat je de ins en outs van dit programma kent en collega medewerkers kan adviseren.

Als pedagogisch medewerker op de BSO verwelkom je na een intensieve schooldag, samen met je collega’s, de kinderen. Daarna is het tijd voor fruit, een cracker en wat te drinken en bespreek je samen met de kinderen hoe hun schooldag is geweest. Sommige kinderen zijn echter zo enthousiast, dat ze direct naar buiten gaan om te spelen. Afhankelijk van de locatie kunnen de kinderen zich volop uitleven in de gymzaal, het technieklokaal en de verschillende buitenspeelplaatsen, de natuurtuin, tennisbanen of trampoline. Er valt zowel binnen als buiten van alles te beleven.

Als pedagogisch medewerker bied je een aantrekkelijk activiteitenaanbod. Bij het opstellen van het activiteitenprogramma houd je rekening met de verschillende leeftijden, interesses en talenten van de kinderen. Naast jouw eigen inbreng, maak je hierbij gebruik van de ideeën van je collega’s en de kinderen. Ook kan je, zowel bij de samenstelling als de uitvoering van de activiteiten, gebruik maken van onze activitheek Doenkids!

Aan het einde van de middag wil je natuurlijk ook de ouders laten zien hoe leuk de kinderen het hebben gehad. Daarom maak je geregeld foto’s, communiceer je met hen via ons ouderportaal en heb je een persoonlijk contactmoment met de ouders bij het ophalen van hun kind(eren).

Wat biedt ’t Kickertje jou?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving waarbinnen je veel ruimte en mogelijkheden krijgt om je eigen kwaliteiten in te zetten. Initiatief, creativiteit, sportiviteit en inzet worden zeer gewaardeerd;
 • Een lerende organisatie, met veel mogelijkheden voor deskundigheidsbevordering;
 • Een team, enthousiaste collega’s en een prettige, open werksfeer;
 • Pedagogische ondersteuning op de werkvloer door eigen deskundigen;
 • Een dienstverband van gemiddeld 24 – 36 uur per week (3 -5 dagen per week) waarvan gemiddeld 15 uur per week als beleidsmedewerker activiteiten. Naast deze uren maak je o.a. extra uren t.b.v. deskundigheidsbevordering, het schrijven van kinddossiers en het voeren van oudergesprekken;
 • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (schaal 8 € 2.899 - € 3.869)
 • Aantrekkelijke reiskostenregeling;
 • Eventuele korting op de kinderopvang bij ’t Kickertje;
 • Wij zetten medewerkers regelmatig in het zonnetje en verzorgen leuke personeelsactiviteiten;
 • Een (warme) maaltijd aansluitend aan je werkdag bij een training of een overleg;

Wat kun jij ’t Kickertje bieden?

 • Je bent een energieke medewerker met pedagogisch inzicht en hebt affiniteit met sport, spel en bewegen in de breedste zin van het woord;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent in ieder geval in het bezit van een in de CAO kinderopvang vastgelegde beroepskwalificatie niveau 3/4;
 • Je hebt kennis van pedagogiek en met name de ontwikkelingsfases van kinderen;
 • Je hebt kennis van pedagogisch beleid van de organisatie en hierop van invloed zijnde in-en externe ontwikkelingen;
 • Je hebt kennis van het ontwikkelen en onderhouden van een sociale kaart rond ’t Kickertje en haar locaties;
 • Je bent goed in het organiseren van activiteiten en beschikt over improvisatietalent;
 • Je bent proactief en durft initiatief te nemen;
 • Je bent zeer flexibel. Je weet snel in te spelen op wisselende situaties;
 • Je hebt goede sociale vaardigheden voor het overdragen van kennis en informatie en hecht waarde aan een goede samenwerking en collegialiteit;
 • Je hebt plan- en organisatievermogen voor het opzetten en coördineren van de activiteiten;
 • Je denkt mee hoe we de kwaliteit van onze kinderopvang nog beter en fijner kunnen maken voor medewerkers en kinderen;

Meer informatie en solliciteren:

Wil je meer weten? Bel dan naar Sandra van Mierlo of Marjolein van der Valk, stafmedewerker personeel 015-251 75 85.

Bij ’t Kickertje zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom te solliciteren. Stuur jouw motivatiebrief met cv naar personeel@kickertje.nl. Je reactie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk.

Meer informatie over onze locaties en groepen vind je op onze website: www.kickertje.nl of kijk op onze facebookpagina.

Is dit niet helemaal wat jij zoekt? We gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar wat wél mogelijk is. Stuur een mail met jouw motivatie naar personeel@kickertje.nl of bel (015) 251 75 85. We kijken uit naar jouw bericht!

13kikkerhart
Scroll naar boven