015 - 2573212
bgg: 015 - 2855573

Open huis Den Hoorn en open dag Schipluiden

Zaterdag 10 maart 2018 is het mogelijk een kijkje te komen nemen bij de scholen in Den Hoorn en Schipluiden, de Peuterwerkplaats van 't Kickertje en de dag- en naschoolse opvang van 't Kickertje.

In Den Hoorn zijn de Mariaschool (Lint en Oranje Nassauplein) en het Galjoen geopend. Bij 't Kickertje kun je kijken in de dagopvang (Lint en Warmoesland) en Peuterwerkplaats en Peuter-kleutergroep (Lint).

Openingstijd 10.00-12.00 uur

In Schipluiden zijn de Jozefschool en de Ark geopend. 't Kickertje is aan het verbouwen op de Burgemeester van Gentsingel en heeft daarom een plekje tijdens de open dag bij de Ark.

Wie weet tot ziens! Niet in de gelegenheid een bezoek te brengen aan 't Kickertje tijdens de open dag? U bent altijd welkom een afspraak te maken voor een rondleiding op een van onze locaties.

Vacatures

't Kickertje is op zoek naar energieke, enthousiaste en flexibele collega's. Ben jij de persoon die wij zoeken. Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op onze vacaturepagina.

Hip Holland Hip

Hip Holland Hip is het thema voor de voorjaarsvakantie. Wat gaan wij morgen doen? Kijk voor de activiteiten in de voorjaarsvakantie bij alle programma's.

Workshops en activiteiten voorjaar 2018

Peutertheater, liedjesochtenden, peutersport, yoga, kinder-ehbo voor (groot)ouders, schaken, rots & water, taekwondotijgers, smaakt naar meer en nog veel meer leuke workshops staan er voor het voorjaar van 2018 op het programma. Hou de website in de gaten voor de activiteiten tijdens opvangtijd in de hele dagopvang of de buitenschoolse opvang. Eind januari worden deze gepubliceerd.