015 - 257 32 12
bgg: 015 - 285 55 73

Jubileumavond 25 jaar Kickertje

't Kickertje bestaat 25 jaar en dat vieren we in stijl!

Donderdagavond 22 november 2018 openen wij voor u de deuren van gebouw ‘Het Lint’ en proosten graag met u op deze prachtige mijlpaal. Een feestelijke jubileumavond mét inhoud en ontmoeting. Natuurlijk blikken we kort terug op het verleden, maar we kijken vooral met u naar de toekomst.  Het wordt een avond met inhoud, interactie, theater, humor en een hoog doe-gehalte. Laat u verrassen door nieuwe ideeën, invalshoeken en kennis en verras een ander met uw inbreng!

Mag het ‘n applausje minder zijn?

Hoe kunt u bijdragen aan het vergroten van het zelfvertrouwen van uw kind(eren)?

Overal in de wereld worstelen volwassenen en kinderen tijdens het leren. Of het nu op je werk, op school, op de kinderopvang of thuis is. Vaak roepen we uit: ‘Ik kan het niet, dit is te moeilijk!’ of ‘Dit is saai!’. Is dit ook echt zo, of zit het meer in onze mindset? 

‘Je leert juist veel als iets lastig en vervelend voor je is.’ -  Wessel Stet

‘Het gaat over het hebben van vertrouwen in je eigen kunnen en weten dat je door oefening kunt groeien. Een groei mindset draagt bij aan de motivatie van kinderen, hun doorzettingsvermogen en creativiteit.’

Tijdens de Jubileumavond van Kindercentrum ’t Kickertje  leert u over de groei mindset. Wat kunnen we doen om kinderen te helpen denken vanuit een groei mindset? Welke dingen moeten we blijven doen en welke dingen moeten we vooral laten? Hoe kun je kinderen stimuleren om op een fijne manier een stapje verder te zetten? Te veel en onjuiste complimenten kunnen leiden tot bijvoorbeeld faalangst. Als je kinderen op de juiste manier complimenteert, ondersteun je hen in hun ontwikkeling. Maar hoe doe je dat?

Aan de hand van prikkelende voorbeelden krijgt u antwoord op deze vragen.  Tijdens deze avond gaat u hierover in discussie en krijgt u concrete handvaten aangereikt.

Gastspreker van de Jubileumavond, Wessel Stet

Handbalspeler, vader en onderwijsadviseur. De groei mindset heeft effect op alle rollen in het leven van Wessel Stet. Wessel is adviseur bij HCO (Haags Centrum voor Onderwijsadvies) en Bazalt. Hij geeft training aan teams in het primair en voortgezet onderwijs. Hij is leerkracht en directeur geweest in het basisonderwijs en nu als adviseur vooral druk  bezig om het gedachtegoed rondom groei mindset te verspreiden binnen alle lagen van de onderwijssector en kinderopvang. 

Programma Jubileumavond:

Donderdag 22 november 2018 - gebouw het Lint, Achterdijkshoorn 11 Den Hoorn

19.00 uur Gelegenheid tot het eten van een lichte maaltijd (aanmelden vooraf noodzakelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!)

19.30 uur Inloop

20.00 uur Start programma

22.00 uur Einde programma. Aansluitend bent u welkom voor een drankje

Aanmelden via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 15 november 2018.

Wilt u in de mail de volgende informatie doorgeven:

Met hoeveel personen u de avond bezoekt

Eet u mee? Zo ja, wilt u eventuele dieetwensen doorgeven

Heeft u vragen? Neem contact op met onze medewerkers op kantoor via (015) 257 32 12 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacatures

't Kickertje is op zoek naar energieke, enthousiaste en flexibele collega's. Ben jij de persoon die wij zoeken. Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op onze vacaturepagina.

Kunst en Kitchen - herfstvakantie 2018

Kunst en Kitchen is het thema voor deze herfstvakantie. Wat gaan wij morgen doen? Kijk voor de activiteiten in de herfstvakantie bij alle programma's. Wij hebben er weer heel veel zin in.

Workshops en activiteiten najaar 2018

Beweegkids, liedjesochtenden, freerunnen, yoga, schaken, dash en dot, voorlezen met Tante Es, taekwondo en nog veel meer leuke workshops staan er in het najaar van 2018 op het programma. 't Kickertje biedt naast een reeks van betaalde activiteiten ook een groot aantal workshops en activiteiten tijdens opvangtijd.