015 - 257 32 12
bgg: 015 - 285 55 73

Meeloopochtenden Peuterwerkplaats Den Hoorn

Benieuwd naar onze Peuterwerkplaats? Kom naar een van onze meeloopochtenden. Op maandag 4 maart, vrijdag 8 maart en dinsdag 12 maart bent u van harte welkom met uw (bijna) peuter van 09.30-11.00 uur. Er ligt een leuk boekje voor uw peuter klaar.

Peuterwerkplaats Schipluiden van Start

De Peuterwerkplaats in Schipluiden is weer gestart. Kom je een kijkje nemen tijdens de inloopochtenden? Je bent van harte welkom. Voor iedere bezoeker ligt er een leuk boek klaar.

Vacatures

't Kickertje is op zoek naar energieke, enthousiaste en flexibele collega's. Ben jij de persoon die wij zoeken. Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op onze vacaturepagina.

Workshops en activiteiten voorjaar 2019

Beweegkids, liedjesochtenden, freerunnen, (peuter)yoga, schaken, werelds koken, voorlezen met Tante Es, theater, skaten en nog veel meer leuke workshops staan er in het voorjaar van 2019 op het programma. 't Kickertje biedt naast een reeks van betaalde activiteiten ook een groot aantal workshops en activiteiten tijdens opvangtijd. Zeer binnenkort staat het nieuwe programma online. De betaalde workshops worden voortdurend aangevuld, raadpleeg dan ook regelmatig de website.