015 - 2573212
bgg: 015 - 2855573

Vacatures

't Kickertje is op zoek naar energieke, enthousiaste en flexibele collega's. Ben jij de persoon die wij zoeken. Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op onze vacaturepagina.

Happy in mijn hangmat - zomer 2018

Happy in mijn hangmat is het thema voor de zomervakantie. Wat gaan wij morgen doen? Kijk voor de activiteiten in de zomervakantie bij alle programma's.

Workshops en activiteiten voorjaar 2018

Peutertheater, liedjesochtenden, peutersport, yoga, kinder-ehbo voor (groot)ouders, schaken, rots & water, taekwondotijgers, smaakt naar meer en nog veel meer leuke workshops staan er voor het voorjaar van 2018 op het programma. Hou de website in de gaten voor de activiteiten tijdens opvangtijd in de hele dagopvang of de buitenschoolse opvang. Eind januari worden deze gepubliceerd.

Wet innovatie en kwaliteit kinderopvang (IKK)

Wet innovatie en kwaliteit kinderopvang (IKK)

Op 1 januari 2018 wijzigen de kwaliteitseisen voor de dagopvang en de buitenschoolse opvang. De wijzigingen verbeteren de kwaliteit en de toegankelijkheid van de kinderopvang. Er komt bijvoorbeeld meer aandacht voor de ontwikkeling van kinderen en alle kinderen krijgen een mentor. Voor ’t Kickertje zijn de wetswijzigingen een logische stap voor reeds ingezette paden. Hoe wij de wet toepassen wordt vastgelegd in ons pedagogisch beleid. Vanaf 1 januari zijn onze gewijzigde pedagogische werkwijzen beschikbaar.