015 - 2573212
bgg: 015 - 2855573

Schippop en 't Kickertje - een unieke samenwerking

Schippop is het meest verrassende en gratis popfestival in de polder. Ook dit jaar verzorgt 't Kickertje tussen 12.00 en 17.00 uur de kinderactiviteiten. We beloven je dat dit jaar de activiteiten nog leuker zijn dan andere jaren. Blijf de website checken of volg ons op facebook voor de tijden van de verschillende workshops, voorstellingen en optredens.

Vacatures

't Kickertje is op zoek naar energieke, enthousiaste en flexibele collega's. Ben jij de persoon die wij zoeken. Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op onze vacaturepagina.

Tour de Talent

Tour de Talent is het thema voor de meivakantie. Wat gaan wij morgen doen? Kijk voor de activiteiten in de meivakantie bij alle programma's.

Workshops en activiteiten voorjaar 2018

Peutertheater, liedjesochtenden, peutersport, yoga, kinder-ehbo voor (groot)ouders, schaken, rots & water, taekwondotijgers, smaakt naar meer en nog veel meer leuke workshops staan er voor het voorjaar van 2018 op het programma. Hou de website in de gaten voor de activiteiten tijdens opvangtijd in de hele dagopvang of de buitenschoolse opvang. Eind januari worden deze gepubliceerd.